Комунальники Ніжина отримали автовишку 18 м з відвалом для прибирання снігу

15.12.2023

Нова телескопічна автовишка з робочою висотою 18 м та 300-кілограмовим навантаженням робочого кошика з електроізоляцією 1000 В стала новим придбанням комунального підприємства в Ніжині, що на Чернігівщині.

Робоча висота 18 м є найбільш затребуваною серед тих, хто має наміри купити автовишку.

Робота на висоті хоч і є основною для автовишки УАК АГП-18, але в цьому випадку – не єдиною. Цікавим доповненням конструкції цього телескопічного автогідропідйомника стала наявність фронтального поворотного снігоочісного відвалу, який почепили попереду кабіни базового шасі*. Таке комбіноване рішення дає змогу значно зекономити комунальникам на витратах на спецтехніку, так як одна й та сама вантажівка працюватиме і як автогідропідйомник, і як снігоочисна машина.

WhatsApp-Image-2023-12-15-at-12.28

Рекомендуємо скористатися досвідом ніжинського комунальника, щоб вийти переможцем у ситуації, коли бюджет обмежений, а потрібно придбати одразу два види спецтехніки, включаючи вантажні автомобілі.

*Базове шасі УАК (маз-4371), яке використали для встановлення автогідропідйомника та снігоочисного відвалу, завезено в Україну наприкінці 2021 року.