МАЗ на боротьбу з вірусами

05.02.2021

Мінський автомобільний завод представив перший автобус МАЗ 203, укомплектований салонним ультрафіолетовим очищувачем повітря.

Высокотехнологичный прибор специально для Минского автозавода разработало ЗАО «Ультрамедтех». Эта белорусская компания больше 20 лет производит оборудование, основанное на использовании УФ-излучения, к преимуществам которого относятся эффективность и низкое энергопотребление.

Високотехнологічний прилад спеціально для Мінського автозаводу розробило ЗАТ «Ультрамедтех». Ця білоруська компанія більше 20 років виробляє обладнання, засноване на використанні УФ-випромінювання, до переваг якого відносяться ефективність і низьке енергоспоживання.

Очищувачі повітря, робота яких заснована на принципі бактерицидного впливу ультрафіолету, широко застосовуються в медицині, харчовій промисловості, сільському господарстві та інших сферах і виконують завдання знезараження приміщень і робочих поверхонь в них.

Портативний агрегат, розроблений і встановлений в МАЗ 203, знищує віруси, бактерії, а також бореться з неприємними запахами, алергенами і димом на площі в 12 квадратних метрів, не створюючи загрози для життя і здоров’я людей.

2 незалежних блоку пристрою монтуються в салоні автобуса не змінюючи конструкції транспортного засобу, не впливаючи на його естетичний вигляд і не створюючи дискомфорту водієві і пасажирам.