МАЗ представив спецтехніку для видобутку і транспортування

10.12.2017

Спецтехніка МАЗ завдяки своїй витривалості, міцності, недорогому обслуговуванню і простоті експлуатації затребувана в багатьох країнах світу.
На Міжнародній виставці обладнання, спеціальної техніки та технологій для видобутку, збагачення та транспортування корисних копалин, яка проходить з 11 по 13 жовтня 2017 року Київському виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б), представлена техніка МАЗ.

  • Мішалка АБС-9ДА на трехосном шасі МАЗ 6501С5 (Євро-5),
  • Автомобільний кран КС-55727-С-12, вантажопідйомністю 25 тонн, на трехосном шасі МАЗ-6312С3 (Євро-5)

Чотиривісний самоскид МАЗ 6516С9 (Євро-5) грузопод’ёмномностью 27 тонн, який також мав бути представлений на виставці, на жаль, не встиг пройти митне оформлення, але вся інформація про нього представлена на стенді ТОВ «Укравтокомплект»

В Україні офіційним дилером і сервісним партнером Мінського автомобільного заводу є компанія «УКРАВТОКОМПЛЕКТ». Широкий спектр послуг, великий асортимент техніки, виконання гарантійних зобов’язань, доступні ціни, кредитні та лізингові програми, а також багаторічна репутація підприємства з 1995 року зробила компанію брендом, який асоціюється з надійністю і якістю.

Грамотні фахівці допоможуть підібрати необхідну техніку, запропонують кредитні та лізингові програми, проведуть передпродажну підготовку, забезпечать гарантійне та сервісне обслуговування. Мобільна сервісна бригада нашого підприємства, укомплектована новітнім діагностичним та ремонтним обладнанням, приїде в місце дислокації автомобіля і здійснить гарантійний або післягарантійний ремонт і обслуговування.

Будемо раді побачити Вас на виставці і більш детально представити лінійку автомобілів та спецтехніки виробництва Мінського автомобільного заводу!