На виставці GIS досягнуто низку домовленостей з постачальниками підйомних механізмів

10.10.2023

З 5 по 7 жовтня 2023 року у виставковому центрі PiacenzaExpo (П`яченца, Італія) відбулась щорічна виставка GIS, що є єдиною італійською виставкою для операторів вантажопідйомних та великовагових перевезень. За підтримки ANNA (Італійська асоціація мобільних вантажних кранів та важких перевезень) організується захід, присвячений користувачам кранів, мобільних кранів, повітряних робочих платформ, телескопічних навантажувачів, мостових кранів, промислового вантажно-розвантажувального обладнання та важких транспортних компаній.

Комерційна директорка компанії “УкрАвтоКомплект” Ганна Іпатенко повернулась з виставки GIS-2023 безперечно не з порожніми руками: досягнуті нові домовленості та підписані контракти з відомими постачальниками автогідропідйомників.

Після детального опрацювання контрактів анонсуємо на травень 2024 року презентацію нових продуктів. Сподіваємось, що в травні наступного року в Україні-переможниці пануватиме мир та злагода, і нові автовишки від “УкрАвтоКомплект” працюватимуть задля відновлення та обслуговування національної енергетики та ЖКГ.

GIS-2023