Що планує показати УкрАвтоКомплект на виставці ComAutoTrans-2024

23.04.2024

Нагадуємо, що в травні в столиці України відбудеться робота виставок AutoTechService та ComAutoTrans, в рамках загальної експозиції провідних гравців українського ринку вантажної авто- та спецтехніки та їх обслуговування – стенд нашої компанії (безкоштовний вхід на виставку за промокодом UAK24).

Наша компанія планує продемонструвати власні вироби спецтехніки на базі вантажної техніки від торгових марок IVECO та JAC. Крім того, на вантажівки встановлено італійські шарнірні крани-маніпулятори від бренду HC Industrie, що мають різни ресурси вантажопідйомності.

Отже, ви зможете побачити:

  • Самоскид із кузовом, який зроблено на нашому виробничому майданчику і встановлено на вантажне шасі JAC N200. Кузов має задній напрям розвантаження, його розраховано на навантаження до 12 тонн.
  • Бортова платформа відкритого типу на базі JAC N120, для підвищення функціональності спецтехніки за кабіною шасі встановлено кран-маніпулятор HC105. Докладно про бортовий автомобіль читайте тут.

Бачити світлини і відео недостатньо, тому ласкаво просимо завітати з 14 по 16 травня в Міжнародний Виставковий Центр на м.”Лівобережна” і впевнитись, що на вас чекає дійсно класна спецтехніка!