Служби ДТЕК обирають спецтехніку на вантажівках JAC

07.02.2024

Як нещодавно повідомляв AUTO-Consulting, масштабна співпраця з українськими виробниками спецтехніки та оновлений модельний ряд у січні 2024 року призвів до першого місця азійські вантажні автомобілі JAC. Як повідомили аналітики від AUTO-Consulting, у минулому місяці вантажні автомобілі та різноманітну спецтехніку на JAC обрало 17% покупців – такий показник на українському ринку раніше зазвичай демонстрував модельний ряд вантажівок від МАЗ. 

Тому рішення відомої корпорації ДТЕК поближче познайомитись з оновленим модельним рядом вантажівок від TM JAC виглядає продуманим та стратегічно вірним. Саме сьогодні, 7 лютого 2024 р., в Києві відбувся міні-“автопробіг” JAC (виїзна презентація модельного ряда), який було організовано “Укравтокомплект” (наша компанія вже декілька років активно просуває пікапи, вантажну авто- та спецтехніку на базі цього знаного китайського автомобільного бренду).

Деякі зразки автотехніки від JAC, яку пропонує “УкрАвтоКомплект” своїм покупцям

Вранці автоколонна нових моделей вантажних авто JAC серії N на чолі з директором “УкрАвтоКомплект” Олександром Іпатенко вирушила з власного торговельного майданчика компанії в Києві аби дістатись місця проведення спеціалізованої міні-виставки і зустрічі із представниками ДТЕК з різних регіонів України.

Також на зустріч з українськими енергетиками прибув Андрій Власенко, керівник JAC MOTORS UKRAINE (офіційний дистриб’ютор на території України та Молдови компанії JAC Motors).

2x3WhatsApp-Image-2024-02-07-at-15.20

Отже, які вантажні автомобілі JAC змогли побачити та оцінити українські енергетики?

Серія N від JAC (раніше писали про її переваги) була представлена чотирма найбільш затребуваними для забудови вантажними шасі, а саме:

  • JAC N56DC – відоме вантажне шасі з повною масою 5,6 т, яке має двурядну кабіну для перевезення поряд з водієм ще 5 працівників. Цю модель дуже часто використовують як базову для виготовлення таких спецавтомобілів, як бригадні автомобілі, аварійно-ремонтні майстерні, автогідропідйомники з робочою висотою 14 або 18 м або бортові вантажівки (як на фото).
  • JAC N75 – перспективна модель вантажівки JAC з повною масою 7,5 т, яку можна обладнати такими видами кузовних надбудов, як малотоннажні самоскиди, автовишки з робочою висотою 18-22 м. Така вантажівка також може мати кабіну з дворядним розташуванням пасажирських місць, щоб на її базі робити аварійно-ремонтні майстерні та інші види спецтехніки, для яких збільшення кількості пасажирських місць має неабияке значення.
  • JAC N120 – 12-тонна вантажівка, яку можна застосувати для виготовлення будь-яких бригадних авто, бортових платформ, самоскидів з вантажопідйомністю 5-7 тонн, бензовозів з цистернами до 10 м3, автовишок з робочою висотою до 30 м.
  • JAC N200 – потужне 20-тонне вантажне шасі, яке використовують для встановлення таких надбудов, як великовисотні автогідропідйомники (робоча висота від 30 м та вище), самоскиди 10-12 тонн, бензовози з цистернами 10 м3, бортові платформи з кранами-маніпуляторами тощо.

Впевнені, що за підсумками цієї виїзної презентації для ДТЕК (на зустрічі були представники ДТЕК з Києва, Київської та Одеської обл.), спецтехніки на базі JAC для потреб енергетичної галузі стане ще більше!