УкрАвтоКомплект представлятиме TM ISOLI в Україні

25.05.2023

Не менше за ціле десятиріччя, як українському ринку спецтехніки стала відома торгова марка ISOLI, а саме автогідропідйомники від цього італійського бренду. Хоча, виробництво техніки ISOLI в Італії відбувається з 1946 року.

Власне, ISOLI – це не тільки телескопічні та комбіновані автовишки з діапазоном робочої висоти від 11 до 36 м, що мають як базу вантажніх шасі, пікапи, позашляховики, мінівени та вантажопасажирські автобуси з суцільнометалевим фургоном. Які бувають автогідропідйомники за типом стріли і як обрати потрібну модель, можна прочитати за посиланням.

Асортимент у італійців значно ширший: спецтехніка ISOLI – це відомий європейський бренд для приватного бізнесу, критичної інфраструктури та військових задач, який пропонує вищезгадані автовишки, а також платформи-евакуатори та спецтехніку військового призначення.

В 2023 році компанія “Укравтокомплект” отримала статус офіційного представника ISOLI в Україні. У нас можна купити автовишку, а також замовити потужну військову спецтехніку, яка гарантує максимальну якість та безпеку тим, хто працює в потенційно небезпечних ситуаціях.