APEX 2023: проведено ряд ділових зустрічей в рамках виставки в Нідерландах

09.06.2023

З 6 по 8 червня в голландському Маастрихтському виставковому та конференц-центрі MECC відбулась всесвітньо відома виставка APEX 2023 – 10-та міжнародна виставка машин із платформами доступу для висотних робіт. APEX проводиться з 1996 року і вже твердо закріпилася в європейському календарі заходів, пов’язаних із підйомною технікою, у трирічному циклі разом із Bauma та Intermat.

Експонати, які представлені на виставці APEX, відображають сучасні тенденції розвитку підйомно-транспортного машинобудування: монтаж, технічне обслуговування, ремонт, модернізація підйомно-транспортних машин, а також забезпечення замовників широким набором засобів малої механізації.

В рамках цього заходу, який завжди демонструє широкий ряд сучасної багатофункціональної підйомної техніки, керівництво компанії “УкрАвтоКомплект” здійснило ряд перемовин з провідними гравцями світового ринку підйомної спецтехніки.

Як повідомлялось раніше, з провідними виробниками підйомного обладнання від TM ISOLI та HC Industrie підписані довгострокові контракти про співробітництво та просування брендів на території України.

Окрім нових зустрічей з новими постачальниками автовишок та кранів-маніпуляторів з Італії, керівництво “УкрАвтоКомплект” заключило довгострокови контракти ще з декількома відомими світовими брендами. Слідкуйте за оновленням нашого сайту, будуть гарні та оптимістичні новини!